martes, 3 de abril de 2012

Presentacions amb PREZI

Tutorial per a iniciar-te amb PREZI

1 comentario:

  1. Hola Angel,

    Em sembla una bona idea crear un bloc per recollir les novetats o fets importants de les eines Web 2.0. En concret, el fet de disposar, en un únic bloc, d'uns quants tutorials importants em sembla molt pràctic.

    Prezi és una eina per fer presentacions que m'ha sorprès molt. Per un costat, presenta una gran facilitat d'ús (veure tutorial de Prezi). Per una altra banda, permet sintetitzar idees i crear interrelacions entre elles (per exemple d'ordre). Un altre punt important, és la potència que té per presentar les idees i que aquestes arribin entenadorament a l'audiència.

    Penso que Prezi podria ser de gran utilitat als alumnes per fomentar la seva capacitat de síntesi i anàlisi. Així, per exemple, se'ls pot demanar un exercici en el que hagin de fer una presentació d'algun tema d'una assignatura. També, pot ser de gran utilitat als professors, degut a que la capacitat de zoom de Prezi es pot utilitzar per no perdre l'atenció dels alumnes i que no es distreguin en una explicació d'un tema d'una assignatura qualsevol.

    Salutacions,

    Eduard Vilar

    ResponderEliminar